Schiedamse Vest 93d
Rotterdam

Share this:

Omschrijving

Additionele informatie

  • Adres: Schiedamse Vest 93 d
  • Locatie: Nabij de Schiedamse Vest rijden via de Coolsingel en Schiedamsedijk diverse tram-/buslijnen. Het metrostation Beurs/Churchillplein, waar de metrolijnen Caland en Erasmus elkaar kruisen, is op steenworpafstand gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De Schiedamse Vest ligt weliswaar in het centrum van Rotterdam maar middels de Blaak en de Rochussenstraat alsmede de Schiedamsedijk - Maasboulevard is er een goede ontsluiting met het rijkswegennet rondom Rotterdam.
  • Oppervlakte: ca 134m2
  • Prijs: € 1.540,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.
  • Oplevering: Per direct
  • Parkeren: Op de openbare weg is gelegenheid tot betaald parkeren. Bij het Parkeerbedrijf Rotterdam (PBR) kunnen meerdere parkeervergunningen voor de Schiedamse Vest 93d worden aangevraagd. Op loopafstand is de parkeergarage Hartmannstraat gelegen.
  • Omschrijving: Zeer hoogwaardige kantoor-/showroomruimte gelegen aan de Schiedamse Vest 93d te Rotterdam - Centrum. De Schiedamse Vest is direct gelegen nabij de Witte de Withstraat. De Witte de Withstraat heeft de laatste jaren een uitgebreide metamorfose ondergaan. Deze straat staat nu vooral bekend als de belangrijkste kunst-as die het Museumpark en het Maritiem Museum aan de Schiedamsedijk met elkaar verbindt. Vele ondernemers hebben hier diverse kunstgaleries en winkels, waaronder lingerieontwerpster Marlies Dekkers, gevestigd en het is tevens een populair uitgaansgebied met een keur aan restaurants en Grand Cafe’s. De bekende Rotterdamse winkelstraten als de Coolsingel, Beurstraverse, het Binnenwegplein alsmede de Lijnbaan, waar vele grote en bekende retailers zijn gevestigd bevinden zich op enkele minuten loopafstand.

Bekijk op de kaart