Over ons

Swart Bedrijfshuisvesting is een jong innovatief kantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt in de regio groot Rotterdam. Projectontwikkelaars, (institutionele) beleggers, bedrijven en instellingen kunnen ons inschakelen bij verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop van kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels.

Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en rendement op uw vastgoed staan bij ons centraal. Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsmatig onroerend goed garanderen wij u een hoge mate van specialisatie, kennis van de markt, discretie, betrokkenheid en een optimale nazorg. Swart Bedrijfshuisvesting: uw partner bij verhuur, aanhuur, verkoop en aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed.

Beleggingen

Onroerend goed blijkt al decennia lang een uiterst solide belegging. In de markt van het beleggingsvastgoed is goed advies van groot belang. U heeft immers niet alleen te maken met de locatie. Verhuurbaarheid, huurwaarde-ontwikkeling, staat van onderhoud, bestemmingsplannen en toekomstplannen van de locale overheid zijn aspecten die een beslissende rol spelen bij beleggingen in bedrijfsmatig onroerend goed.

Overweegt u in bedrijfsmatig onroerend goed te beleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek.

Taxaties

Swart Bedrijfshuisvesting taxeert in opdracht van (institutionele) beleggers, banken, bedrijven en instellingen.

Onze makelaars/taxateurs zijn dagelijks actief betrokken bij commerciële transacties in de zakelijke vastgoedmarkt en goed op de hoogte van de huidige marktsituatie en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst.

Wilt u een bedrijfsmatig onroerend goed laten taxeren? Onze specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek.